Fler förnyelser i vår fastighet

Underhållet i vår fastighet har varit eftersatt och det finns behov av moderniseringar. Tack vare att lägenhetsprojektet varit en ekonomisk framgång kan vi genomföra flera underhåll/standardhöjningar. Följande saker är på gång:

  • Under våren/sommaren kommer vi att byta ut passagesystemen för våra entrèer. Det blir ett nytt modernt system med ”taggläsare” och telefoni. Vi får också en bokningsfunktion för övernattningsrummet via vår hemsida.
  • Under maj-juni kommer en rengöring att utföras av våra ventilationskanaler och alla spaltventiler i fönstren får nya filter. Därefter gör vi efter sommaren en injustering av alla luftflöden. Vi kommer att behöva tillgång till samtliga lägenheter och återkommer om detta.
  • Under sommaren uppgraderar vi  värmecentralen i källaren med en ny styrenhet. Vi kommer också att montera temperaturgivare i några lägenheter för en förbättrad värmereglering. Under hösten kommer slutligen hela radiatorkretsen i huset att injusteras. Dessa åtgärder kommer sammantaget att optimera driften av vår fastighet och kommer leda till ett bättre inomhusklimat och en sänkt energianvändning.
  • Styrelsen utreder möjligheten till återvinning av värme från ventilationen. Idag har vi tre fläktar på vinden som suger ut luft och all värme i luften går förlorad.